Trekkvogn og semi fra Galåen transport

Galåen Transport AS ble startet av Aksel Kristian Galåen i 1937. Bedriften er fortsatt familieeid og ledes nå av Frode Galåen som er 3. generasjons driver av virksomheten. Selskapet er en transportbedrift som kjører ruter for stykkgods på strekningen Røros – Trondheim og Trondheim - Oppdal, inntransport av melk for Tine til Røros, Trondheim og Stjørdal, og distribusjon av stykkgods i Røros- og Tynset-regionen. I tillegg påtar bedriften seg transportoppdrag over hele landet, både for bedrifter og privatpersoner.

Ruter som trafikkeres daglig:
• Røros - Tynset – Røros
• Røros – Alvdal/ Folldal – Røros
• Røros –Trondheim – Røros
• Trondheim – Oppdal- Trondheim

Vi har budbil Røros - Værnes - Trondheim - Røros

Bilverksted

Selskapet har eget lastebilverksted og vaskehall for vogntog, og selger også verkstedtjenester og bilvask til bedrifter og private. I mars i 2015 fikk også verkstedet godkjenning som personbilverksted og utfører alle verkstedtjenester. Verkstedet har tre faste mekanikere.

I alt har selskapet ca 40 ansatte. Vognparken består av 17 vogntog/semitrailere for godstransport, 3 tankvogntog for melketransport og 4 varebiler for distribusjon av stykkgods. Selskapet hadde i 2014 en omsetning på 37 millioner kroner.

Galåen Transport «ordner det meste», - om nødvendig også utenom arbeidstid.