Røros F&B Group AS er morselskapet til Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk AS, Terroir Røros og Smaken av Røros AS. Per i dag sysselsetter selskapene totalt 7 personer. Vi er rigget for vekst og jobber med å øke både salgs og produksjonsvolum.

Bryggeriet har en kapasitet på 500.000 liter øl per år. Ølet tappes på flasker og på fat og distribusjonen blir nasjonal. Viktige salgskanaler er dagligvarebutikkene og lokale hoteller, restauranter og utesteder. Nytt nå med eget bryggeri blir også en utvidet satsing på hoteller og restauranter utenfor regionen. Flere puber og restauranter i Trondheim og Oslo har allerede tatt inn varene fra bryggeriet og interessen for produktene og historiene som ligger bak er stor.

Vil du ha en øl med egen etikett? Ta konktakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Smaken av Røros tok i 2014 i mot totalt 15 tonn bær. Selskapet produserer geleer og sauser basert på bærene og disse distribueres til restauranter, dagligvare/delikatesse. Produktene skal nå også inn på Hurtigruten sine skip. Selskapet jobber med å utvikle nye bærprodukter både innenfor drikkesegmentet, syltetøy og andre økologiske produkter. Alle disse produktene selges under varemerket Terroir Røros.

 • Under eget varemerke har Smaken av Røros lansert:
  - RørosMajones.
  - RørosMajones med Einebær.
  - RørosMajones med Ramsløk.
 • Majonesen har mye mer eggeplomme enn annen majones, er et premiumprodukt og sikrer en større lokal verdiskaping fra lokalproduserte råvarer.

  Mer informasjon om selskapene er å finne på www.rorosbryggeri.nowww.terroirroros.no og  www.rfbg.no

 

rfbg logo