Per 01.11.2020 har vi ca 30 kvadratmeter ledige kontorlokaler. Kontorene ligger i 2. etg med heisadkomst. Møterom både i 2. og 1. etg. 

Fra februar/mars 2021 har vi også ca 130 kvm lagerlokaler i 1. etg, samt ytterligere lagerkapasitet på hems med lavere takhøyde (ca 200 kvm). Ved behov kan ytterligere lagarkapasitet frigjøres i hall som deles med andre leietagere. 

Matråd AS er en kompetansebedrift innen næringsmiddel og vann. Vår visjon er å bidra til god matkvalitet gjennom analyse og rådgiving. Vi utvikler kvalitetssystemer i tett samarbeid med våre kunder og skreddersyr analyseopplegg for hver enkelt basert på HACCP analysen. Vår unike synergi mellom laboratorium og rådgiving gir kundene et helhetlig produkt som bidrar til styrket tillit i markedet.

Vi i Matråd vet at jo bedre vi blir, desto enklere blir jobben både for de etablerte kundene våre og for dem som ønsker å etablere næringsmiddelbedrift i nærheten. Ikke minst vil det gi bedriftene i regionen et konkurransefortrinn. Dette er viktige motivasjonsfaktorer for oss i Matråd. Vi ønsker å bidra til den gode kvaliteten og tilliten i markedet som lokalmaten vår fortjener! I tillegg utvider vi stadig horisonten, og har i dag kunder over store deler av landet.

Matråd AS er viktig samarbeidspartner i beredskapssituasjoner dersom det skulle oppstå problemer med vannkvaliteten. Godkjent drikkevann er en kritisk faktor for mange av våre kunder og da spesielt kommunale vannverk hvor nærhet til laboratoriet er viktig!

Matråd AS har et akkreditert laboratorium gjennom NS-EN ISO/IEC 17025. Bedriften ble etablert i 2011 og eies av Birgit Nygård og Jorund Brynhildsvoll. Omsetningen i 2016 var på 3,5 millioner med et overskudd på 250 000. Matråd AS har i dag 4 ansatte

Hjemmeside: www.matrad.no
Følg oss på Facebook

Havsjøveien Næringspark AS (Siva FE Havsjøveien AS fra 2019) ble etablert i 2012 på en 20 da stor industritomt i Havsjøveien industriområde. Første byggetrinn omfattet en bygningsmasse på 1 468 m2 for Galåen Transport og Rørosmat. Høsten 2014 var det byggestart for en utvidelse på til sammen 2 906 m2 bruttoareal, og i mars 2015 kunne Røros F&B Group AS, Gaute Næringsmiddelindustri AS og Matråd AS flytte inn i nye lokaler. Etter dette er 5 leietakere etablert på anlegget og antall arbeidsplasser tilknyttet virksomhetene er oppe i ca 60.

Selskapets samlede bygningsmasse på 4 374 m2 industrilokaler består av:

•    Kontorer, møterom og fellesarealer: 560 m2
•    Lager: 1892 m2
•    Produksjonslokaler: 1262 m2
•    Verksted: 660 m2

 

Selskapets eiere er:


•    Siva Fjellregionen Eiendom (71%)
•    Galåen Transport AS 22 %
•    Røros Invest AS:  6%

Kontaktinformasjon daglig leder

Stig Erik Semmingsen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

95227100

 

Røros F&B Group AS er morselskapet til Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk AS, Terroir Røros og Smaken av Røros AS. Per i dag sysselsetter selskapene totalt 7 personer. Vi er rigget for vekst og jobber med å øke både salgs og produksjonsvolum.

Bryggeriet har en kapasitet på 500.000 liter øl per år. Ølet tappes på flasker og på fat og distribusjonen blir nasjonal. Viktige salgskanaler er dagligvarebutikkene og lokale hoteller, restauranter og utesteder. Nytt nå med eget bryggeri blir også en utvidet satsing på hoteller og restauranter utenfor regionen. Flere puber og restauranter i Trondheim og Oslo har allerede tatt inn varene fra bryggeriet og interessen for produktene og historiene som ligger bak er stor.

Vil du ha en øl med egen etikett? Ta konktakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Smaken av Røros tok i 2014 i mot totalt 15 tonn bær. Selskapet produserer geleer og sauser basert på bærene og disse distribueres til restauranter, dagligvare/delikatesse. Produktene skal nå også inn på Hurtigruten sine skip. Selskapet jobber med å utvikle nye bærprodukter både innenfor drikkesegmentet, syltetøy og andre økologiske produkter. Alle disse produktene selges under varemerket Terroir Røros.

 • Under eget varemerke har Smaken av Røros lansert:
  - RørosMajones.
  - RørosMajones med Einebær.
  - RørosMajones med Ramsløk.
 • Majonesen har mye mer eggeplomme enn annen majones, er et premiumprodukt og sikrer en større lokal verdiskaping fra lokalproduserte råvarer.

  Mer informasjon om selskapene er å finne på www.rorosbryggeri.nowww.terroirroros.no og  www.rfbg.no